top of page

Можете да ангажирате залата и някой от спектаклите специално за вас или за ваше събитие или празник.   
 

Идеална възможност за шоу, с вашите приятели и близки или за вашите колеги, съчетано с фирмено парти, коктейл и забава, незабравим рожден ден, друг личен празник или изключително преживяване за група приятели или компания, която търси нещо вълнуващо и необикновено. Цените варират между 25 и 40 лева за зрител, в зависимост от броя на хората в групата, като минималния брой зрители е 10. 

ОСвен това можете да наемете и само залата на Вариететен Театър, за вашето фирмено събитие, семинар, представяне на продукт, книга, албум, концерт, театрално или друг вид представление или събитие.

   Залата е оборудвана с мултимедия с възможност за показване на видеа, снимки и презентации, паралелно на няколко екрана и монитори, както и с пълен комплект озвучаване и осветление.

 

   Разполага с оборудване за многокамерно заснемане и онлайн излъчване на събитието.

 

   Може да се настанят до 50 гости и зрители. Предлагаме и кетъринг, като гостите получават напитка, която могат да внесат в залата по време на събитието, както и възможност за коктейл във фоайето пред залата.

 

   Залата разполага с паркинг и е в непосредствена близост до спирка на градския транспорт и метро станция Искърско шосе. Намира се на бул. "Искърско Шосе" 13. Повече подробности за местоположението, както и видео с указания можете да намерите на този линк.

 

   За повече информация се свържете с нас на тел. 0882 668 447 

или пишете на

 varietetenteatar@gmail.com

zala_IMG_5513.jpg
bottom of page