top of page

Условия за поверителност

Когато използвате сайта, за да резервирате или закупите билет за пердставление, Вие ни поверявате лична информация. Целта на този документ е да Ви запознаем подробно какви данни събираме,  и какво правим с тях съгласно общия регламент за защита на данните ("GDPR")

Вариететен театър събира и използва вашите лични данни по няколко начина, посредством сайта:

При попълване на формата за резервация, ние получаваме:

Вашето име и Фамилия.
Използваме Вашите имена за да Ви впишем в листа с гости и плана за разпределяне на места за желаното от Вас представление.

Вашият телефонен номер.
Ползваме номера ви, за да се свържем с вас за потвърждаване на резервацията, уточняване на подробности относно вашето настаняване, както и в случай на промяна на дата и часа на спектакъла.

Вашият имейл адрес.
След направената от Вас регистрация, вие получавате потвърдителен имейл от нас, съдържащ кратко видео, както и напомнящ имейл-известие за резервацията.

При записване в мейл листа на сайта, вие получавате информация и новини относно предстоящи спектакли.

Не предоставяме вашите данни на никакви други организации и не ги ползваме за никакви други цели.

При закупуване на билет, чрез системата на URBO, сайта на Вариететен Театър, не събира и не пази никакви ваши лични дании, а цялата информация в процеса по закупуване на билет чрез URBO преминава през тяхната система и съответно важат техните правила за защита на личните данни. 

bottom of page