Промо и рекламни материали

Уважаеми колеги от специализирани сайтове, медии и печатни издания. На тази страница публикуваме материали, текстове, снимки и видеа, които можете да ползвате, цитирате и публикувате във вашите издания. Радваме се на всяка форма на популяризиране на Вариететен Театър и неговите шоута. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от каквато и да е допълнителна информация и съдействие. 

информационен текст 

вариант 1

Най-после вариететен театър в София!

 

  В София вече има Вариететен Театър. Кой отваря театър в такова смутно време, когато дори Цирк дьо Солей фалира? “Луди хора” ли са това? Обикновено точно начинанията с капка лудост имат най-сериозен шанс за успех. Бъдещето ще покаже.

Първото шоу, наречено “Web БУРЛЕСКА”, се играе всеки ден и има огромен успех. Забавно, изненадващо, позитивно и невероятно енергично, то предизвиква възторжени отзиви от публиката:

 „Не сме виждали такова нещо…“ , „Въобще не сме очаквали…“

„Поразително преживяване…“, „Забавно и весело, оправи ми деня…”

  Темата на “Web БУРЛЕСКА” е не по-малко изненадваща. Разказва се за момичетата от Интернет камерите. Нестандартен и провокиращ поглед към този странен вид виртуално общуване, за който се знае малко…

  Залата е оборудвана специално за такъв вид театър с екрани и синхронизирана мултимедия, която е не само фон, но и активен участник в действието. В спектакъла са вплетени акробатични изпълнения, танцови номера, клоунада с много свежо чувство за хумор, интеракция между видео и сцена, която е на удивително ниво.

  Според хората, които се занимават с този вид изкуство, подобно нещо не се е появявало от много отдавна и е изключително приятна изненада.

  Шоуто е с продължителност от един час. Половин час преди началото публиката получава безплатна напитка - комплимент, която може да внесе в театралния салон. 

  Залата е съвсем нова. Още докато се строи, заради променената ситуация през март, се взима решение нормалният проектен капацитет от 80 места да не бъде запълнен максимално и броят на креслата да бъде намален наполовина. Така Вариететен Театър е първата зала, съобразена с новите изисквания още по време на създаването си. С общо 40 седалки,  разстояние от 1.80 метра между редовете и широки кресла, залата предлага съвсем ново ниво на комфорт и безопасност за зрителите. Пространството за публиката предлага над 3 квадратни метра за всеки зрител.

Ново забавление в културния афиш на столицата, което, колкото и странно да звучи, идва точно на време. Сега всички се нуждаем от позитивни емоции, забавление и радост.  

  Театърът не е в центъра, но има собствен паркинг и е до спирка на метрото. Намира се на бул.”Искърско Шосе” 13 и до него се стига изненадващо лесно. В сайта на Вариететен Театър дори има видео за онагледяване на пътя до там. В момента Вариететен Театър е най-новото и свежо преживяване, което може да си подарите.

Спектакълът “Web БУРЛЕСКА” се играе всеки ден.

  Подробности и билети можете да намерите в сайта на театъра varietetenteatar.com и в сайта на URBO.

информационен текст 

вариант 2

Вариететен театър отвори врати в София по време на пандемията

 

         Единственият вариететен театър в страната отвори врати в София на 10 октомври, в разгара на пандемията. Кой прави нов театър в такова смутно време, когато дори Цирк дьо Солей фалира? Екипът включва нови, свежи имена, мимове, циркови артисти и акробати.

         Залата е оборудвана специално за вариететен театър, а програмата стартира с премиера на шоуто „Web бурлеска“. Темата е животът на момичетата зад Интернет камерите. Погледът към този по-специфичен начин на живот е нестандартен и провокиращ. В спектакъла са вплетени акробатични изпълнения, танцови номера, клоунада, интеракция между видео и сцена на особено високо ниво. Зареждащо преживяване, за което първите отзиви на публиката са:

 „Не сме виждали такова нещо…“ , „Въобще не сме очаквали…“

„Поразително преживяване…“, „Забавно и весело, оправи ми деня…”

 

         Преди началото на всяко шоу публиката публиката е посрещана с напитка – комплимент от театъра – с която може да влезе в залата и да се настани удобно в някое от меките кресла. Малки масички, приглушени светлини – атмосферата на вариететния театър определено предразполага към отпускане. Самият спектакъл пък е толкова свеж и забавен, че публиката успява да се откъсне изцяло от реалността.

         Спазването на мерките е предвидено още при ремонтните дейности на салона. По нея още се работи, когато е обявено извънредното положение през месец март. Екипът бързо взима решение да намали наполовина седалките от пълния капацитет – 80 места. В момента салонът е с общо 40 кресла. Разстоянието от 1.80 метра между редовете и широки кресла осигуряват съвсем ново ниво на комфорт и безопасност за зрителите. Пространството за публиката предлага около 3 квадратни метра за всеки зрител.

         Театърът следва световните тенденции за децентрализация на културата. Разполага със собствен паркинг и е до спирка на метрото на бул. „Искърско Шосе” 13.

         Първото шоу на вариететния театър се играе всеки ден. Научете повече за „Web бурлеска[1] “, вземете си билети[2]  и заповядайте в единственият театър от този тип в България.

Лице за контакт: Иглика Орлова

телефон: +359 882 668 447

varietetenteatar.com

 

 [1]https://www.varietetenteatar.com/varietetenteatarshows

 [2]https://www.varietetenteatar.com/box-office

Снимките в галерията могат да се свалят в webp формат. За да свалите снимките в JPG формат, натиснете бутона Download files и ще бъдете прехвърлени към Dropbox директория, където можете да изберете нужната ви снимка .

©2020 by VarietetenTeatar.