top of page

Гледайте двата спектакъла за 46 лева
вместо 6̶6̶ лв.

промо оферта

Вярваме, че най-добрия начин да се видят двете ни шоута е в реда на тяхното създаване. Първо "WEB Бурлеска" и след това "Соц Кабаре - изгубени във времето". Двата спектакъла не са свързани тематично или като сюжет, но все пак в тях има приемственост, преливащо настроение и дух, който ще ви увлече и създаде прекрасни усещания и емоции в своята комбинация.

Предлагаме ви да видите двата спектакъла в удобно за вас време в рамките на един месец на специална цена от 46 лева за билет за двете шоута. За да се възползвате от тази възможност, трябва да резервирате билет за желаното от вас първо представление и когато дойдете да го гледате, да кажете, че искате да се възползвате от промоцията за двете шоута. Заплащайки 46 лева, вие ще гледате представлението, за което сте резервирали билет и в рамките на 30 дни след това, можете да изберете дата за другото шоу, което ще гледате без допълнително заплащане. 

Ако имате въпроси или нужда от допълнителни уточнения, можете да ни потърсите по всяко време по телефона или да ни пишете на varietetenteatar@gmail.com

0882 668 447

bottom of page