"Web БУРЛЕСКА"

е първият спектакъл на Вариететен Театър

Шоуто е нещо съвсем ново и неочаквано. Екипът ни си постави амбициозната задача, да постигне забавление присъщо на спектаклите на Цирк дьо Солей, на който ние сме изключителни почитатели. Той пък, междувременно фалира. Не по наша вина... Въпреки това, ние успешно играем шоуто си, което е много по-малко в своя мащаб, но в никакъв случай не е по-малко интересно. Напротив, Web Бурлеска е истински хит - изненадващо, енергично и изключително забавно представление.

С радост споделяме това преживяване с вас.

Спектакълът разказва за света на момичетата от уеб-камерите, като представя един забавен и весел поглед към този странен и необикновен начин за виртуално общуване. 

Представлението е подходящо за всяка възраст, но според нас би било напълно разбрано в своите детайли от хора над 12 годишна възраст. Нямаме против да ни гледат и по-млади хора, но за удобство но зрителите предпочитаме все още да нямаме гости под 6 години.

УЧАСТНИЦИ

Актьорският състав е изключително щастливо попадение. Всеки, който е видял шоуто отбелязва, че имаме невероятна комбинацията между Мелинда, Поли и Марго. Те успяват да грабнат сърцата и удивлението на публиката с неочаквана лекота и очарование. 

Melinda_crop.jpg

Мелинда 

Терзийска

Завърши НАТФИЗ през пролетта на 2020, точно в мига, в който започнахме да търсим подходящите хора за представлението. Преди това е тренирала художествена гимнастика и акробатика. Такова съчетание е толкова уникално и полезно за вариететен театър, че човек започва да вярва в провидението.

Иначе тя е дъщеря на именития ни щангист от близкото минало Нено Терзийски, който с готовност проби тавана на апартамента си, за да осигури възможност Мелинда да тренира в къщи въздушния си номер на обръч къщи. Мелинда е момиче с бляскаво бъдеще, като всестранно надарена актриса. 

Valeria Koleva

Валерия
Колева

Най-младата участничка в шоуто. Все още е последен курс в НАТФИЗ. Преди това - художествена гимнастика и първо място на държавно първенство клас А. Стипендия за танцов конкурс в Москва. В спектакъла влезе през Юни, като замести Марго и сега това е много добра причина, всеки който вече е гледал спектакъла да го види отново. Има какво да се види. Валерия е невероятно пъргава и талантлива. Енергията на спектакъла вече е непоносима. В този комплект трите момичета зареждат зрителите с емоция и виталност за седмици напред.

Poli_crop.jpg

Паолина

Попова

Тя е толкова добро и усмихнато дете /на 23/, че човек не може да си представи, че някога би се скарала с някой.... освен с Мелинда. Но покрай нея тя става друг човек... а той как се кара.. ! Двете са неразделни приятелки, завършват в един клас от НАТФИЗ. Общуването им често е експлозивно и е прекратявало предсрочно не една репетиция... А може би това е просто начина им да си тръгнат по-рано. Преди Поли се занимава активно с фигурно пързаляне и е сред финалистите на много републикански и международни състезания. Спортист и невероятен актьор, с много интуитивен и верен усет към пантомима и клоунада, което е изключително рядко срещано качество.

Charlie.jpg

Чарли

Варийски

Другият актьор в този спектакъл, всъщност не е точно актьор. Невероятно артистичното му изпълнение и очарователно присъствие е разбираемо, като се отчете всестранно развитата му личност. Наред с всичките си многостранни умения, Чарли е, може би най-добрия кино-монтажист в България. Търсен е от всички американски продукции в Бояна. Особено, когато закъсат със заснетия материал и някой трябва да помогне спешно. Тази професия, развива изострено чувство за точност на всеки жест, настроение и нюанс и дава уменията, необходими да изиграе дори най-предизвикателния персонаж. Какъвто без съмнение е "Зрителя от Интернет" - събирателен образ на какво ли не...

Освен тях в екипа работят още десетки хора с умения, и талант. Един странен екип, който идва в точното време, на точното място, създавайки нещо ново и съвсем неочаквано. 

Web БУРЛЕСКА

Кратък преглед на първата среща на момичетата от Вариететен Театър с живото телевизионно предаване. Това беше на 8-ми Март 2021 в предаването Срещи на телевизия БСТВ. 

Предстоят ни още много проекти и срещи с хора с мечти и амбиция да достигат нови постижения в работата си. С нетърпение очакваме срещите с тези, които биха желали да работим заедно в следващите проекти. Намерете ни и може би това ще е началото на едно голямо приятелство.