Web БУРЛЕСКА

Невероятно забавна история, която разказва за приключенията на момичета от уеб камерите в Интернет. Един весел и забавен поглед към този странен начин на виртуално общуване.

галерия със снимки от спектакъла: ← →  

Играе се от Октомври 2020. Има изключителен успех. Зрителите определят представлението, като съвсем нов стандарт за шоу спектакъл у нас. Нещо уникално, което непременно трябва да се види.

Web_Burleska_Trailer_site_1
Play Video

​"Спектакълът надмина всичките ми очаквания..." 

Александър Алексиев - търговски директор URBO 

"Всичко ме впечатли. Това е бъдещето на сценичните изкуства.”  

"Най-модерната зала с уникален звук, светлина и ефекти."

Борислав Борисов - Боби Шоу

"Абсолютен екшън, заслужава си да се види! Препоръчвам!"

Диана Костова

След този уникален спектакъл, цяла нощ танцувах и пях на сън и отново изживях този цветен, весел, красив, и вълшебен свят. Благодаря на екипа, за невероятното преживяване.

Стела Филипова - "Стела Турс"

Представлението е подходящо за всяка възраст, но според нас би било напълно разбрано в своите детайли от хора над 12 годишна възраст. Нямаме против да ни гледат и по-млади хора, но за удобство но зрителите предпочитаме все още да нямаме гости под 6 години.

УЧАСТНИЦИ

Актьорският състав е изключително щастливо попадение. Те успяват да грабнат сърцата и удивлението на публиката с неочаквана лекота и очарование. 

Melinda_crop.jpg

Мелинда 

Терзийска

Завърши НАТФИЗ през пролетта на 2020, точно в мига, в който започнахме да търсим подходящите хора за представлението. Преди това е тренирала художествена гимнастика и акробатика. Такова съчетание е толкова уникално и полезно за вариететен театър, че човек започва да вярва в провидението.

Иначе тя е дъщеря на именития ни щангист от близкото минало Нено Терзийски, който с готовност проби тавана на апартамента си, за да осигури възможност Мелинда да тренира в къщи въздушния си номер на обръч в къщи. Мелинда е момиче с бляскаво бъдеще, като всестранно надарена актриса. 

Valeria Koleva

Валерия
Колева

Най-младата участничка в шоуто. Все още е последен курс в НАТФИЗ. Преди това - художествена гимнастика и първо място на държавно първенство клас А. Стипендия за танцов конкурс в Москва. В спектакъла влезе през Юни, като замести Марго и сега това е много добра причина, всеки който вече е гледал спектакъла да го види отново. Има какво да се види. Валерия е невероятно пъргава и талантлива. Енергията на спектакъла вече е непоносима. В този комплект трите момичета зареждат зрителите с емоция и виталност за седмици напред.

Poli_crop.jpg

Паолина

Попова

Тя е толкова добро и усмихнато дете /на 23/, че човек не може да си представи, че някога би се скарала с някой... освен с Мелинда. Но покрай нея тя става друг човек... а той как се кара...! Двете са неразделни приятелки, завършват в един клас от НАТФИЗ. Общуването им често е експлозивно и е прекратявало предсрочно не една репетиция... А може би това е просто начина им да си тръгнат по-рано. Преди Поли се занимава активно с фигурно пързаляне и е сред финалистите на много републикански и международни състезания. Спортист и невероятен актьор, с много интуитивен и верен усет към пантомима и клоунада, което е изключително рядко срещано качество.

Charlie.jpg

Чарли

Варийски

Другият актьор в този спектакъл, всъщност не е точно актьор. Невероятно артистичното му изпълнение и очарователно присъствие е разбираемо, като се отчете всестранно развитата му личност. Наред с всичките си многостранни умения, Чарли е, може би най-добрия кино-монтажист в България. Търсен е от всички американски продукции в Бояна. Особено, когато закъсат със заснетия материал и някой трябва да помогне спешно. Тази професия, развива изострено чувство за точност на всеки жест, настроение и нюанс и дава уменията, необходими да изиграе дори най-предизвикателния персонаж. Какъвто без съмнение е "Зрителя от Интернет" - събирателен образ на какво ли не...

Освен тях в екипа работят още десетки хора с умения, и талант. Един странен екип, който идва в точното време, на точното място, създавайки нещо ново и съвсем неочаквано. 

Web БУРЛЕСКА

Подробности за другото представление на Вариететен театър

"СОЦ КАБАРЕ - изгубени във времето",

може да намерите тук.