Залата

и подробности за театъра

Zala_IMG_5513_small.jpg

Залата е изключително елегантна и уютна, с аромат на “ново”.

Преживяването е ексклузивно и уникално. Дори последният ред от публиката е достатъчно близо до изпълнителите, с идеална, амфитеатрална видимост, което създава усещането за потапяне в спектакъла.

Гостите ни имат на разположение удобни, меки фотьойли и малки масички, на които да поставят избраните си безплатни напитки преди представлението - комплимент от нас!

Залата е с проектен капацитет от 80 места, но по време на изграждането на обекта се появиха новите обстоятелства свързани с вирусната пандемия. С оглед на новите реалности, намалихме броя на седалките на половина, като разположихме по-широки 40 кресла. Така се оказахме първата зала построена по време на епидемията и съобразена с новите изисквания още на етапа на създаването си.

Местата са на достатъчно отстояние едно от друго, което гарантира усещането за лично пространство и комфорт на всеки един от публиката. Всеки ред е на 1,80 м. от предния.

С оглед необходимостта от спазване на дистанция между зрителите, въпреки намаления брой места в залата, разполагаме зрителите през седалка, което гарантира разстояние, по-голямо от препоръчаните 1,5 метра и запълване на залата под 50% от проектния и капацитет и с над 3 квадратни метра площ за зрител.

Театърът се намира в София, бул. "Искърско Шосе" 13, в сграда със собствен паркинг, близо до спирка "Искърско Шосе" на метрото и до спирки на трамваи 20 и 23 и автобуси 88, 604.

 

ОРГАНИЗИРАЙТЕ ВАШЕТО СЪБИТИЕ

във Вариететен театър

Залата на театъра може да бъде наета както за групово посещение на спектаклите на Вариететен театър, така и за фирмено събитие, обучения, семинари, представяне на продукти и други фирмени и частни събития.

Информация за наемане на залата