top of page

Залата

Zala_IMG_5513_small.jpg

Залата е изключително елегантна и уютна.

Преживяването е ексклузивно и уникално. Дори последният ред от публиката е достатъчно близо до изпълнителите, с идеална, амфитеатрална видимост, което създава усещането за потапяне в спектакъла.

Гостите ни имат на разположение удобни, меки фотьойли и малки масички, на които могат да поставят своите напитки.

Залата е с проектен капацитет от 80 места, но по време на изграждането на обекта се появиха обстоятелства свързани с новопоявилата се епидемия, което ни наведе на решението значително да намалим броя на седалките в залата, като разположихме по-широки и удобни кресла. Така съчетахме два ефекта - съобразихме се с новите изисквания за разстояние и намалена публика на театралните зали и едновременно с това постигнахме невиждано до сега ниво на комфорт за зрителите. 

Местата са на достатъчно отстояние едно от друго, което гарантира усещането за лично пространство на всеки един от публиката. Всеки ред е на 1,80 м. от предния, което осигурява идеални условия и видимост. Отделно от това, когато се налага от съответните за момента изисквания, оставяме празни места между зрителите за постигане на необходимото отдалечение. 

Театърът се намира в София, бул. "Искърско Шосе" 13, в сграда със собствен паркинг, близо до спирка "Искърско Шосе" на метрото и до спирки на трамваи 20 и 23 и автобуси 88, 604.

 

4EC0A875-F89C-487D-938E-5C65D5199D59_1_105_c.jpeg

ОРГАНИЗИРАЙТЕ ВАШЕТО СЪБИТИЕ

във Вариететен театър

Залата на театъра може да бъде наета както за групово посещение на спектаклите на Вариететен театър, така и за фирмено събитие, обучения, семинари, представяне на продукти и други фирмени и частни събития.

Информация за наемане на залата

bottom of page