top of page
Кастинг: Tickets

СОЦ КАБАРЕ

изгубени във времето

НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ЗА ЗРИТЕЛИ РОДЕНИ СЛЕД 1980 ГОДИНА 

няма да ги върнем, но едва ли ще разберат всичко :)

История за пътуване във времето.

Забавно, мило, смешно, тъжно и впечатляващо пътуване към нещо, което е в нас.

Галерия със снимки от спектакъла: ← →  

​"Много смешно и забавно, но искам да ти кажа, че това е много сериозно нещо... на ново ниво" 

Раймондо 

"Изпитах носталгия към време, в което не съм бил роден.”  

Любо - на 17 години.

"Страхувахме се, че няма да можем да защитим успеха на първия си спектакъл. След  отзивите на първите зрителите на "изгубени във времето" , вече сме спокойни "

екипът на Вариететен Театър

УЧАСТВАТ

APV06077_Iglika.jpg

Иглика
Орлова

Приятно ми е, Рени

Иглика е актриса, завършила театрален колеж "Любен Гройс" през 2008 година. Това е първата ѝ главна роля във Вариететен театър. Както всичко в този спектакъл, ролята изисква огромно натоварване и многостранни качества. Тя се справя блестящо с ролята на загубилата се във времето Рени.

APV05882_Joro.jpg

Георги
Димитров

Режисьорчето

Жоро е актьор, също завършил театралния колеж "Любен Гройс" през 2018. Завършил е спортно училище във Варна. Носител на редица медали от републикански първенства по спортна гимнастика. През 2017 играе в Stella Polaris Life theatre в Норвегия, където интензивно развива цирковите си умения.

Melinda_crop.jpg

Мелинда 

Терзийска

Скетмен и танцьор във времето

Мелинда е основен персонаж и във второто представление на театъра. Освен като актьор и акробат в това представление играе важна роля и като постановчик на въздушните номера и треньор на децата, с които тя работи от доста години, като треньор по акробатика и гимнастика.

Poli_crop.jpg

Паолина

Попова

Танцьор във времето

За Поли това също е втори спектакъл в театъра. Освен като актриса, танцьор и акробат, тук тя има и участие като хореограф на танцовите сцени, в което постига очевиден успех и надгражда нивото на спектакъла, чиито танцови сцени бележат развитие и получиха висока оценка от публиката.

Valeria Koleva

Валерия
Колева

Танцьор във времето

Валя е вече утвърден член на екипа, след като в средата на годината се наложи да се включи в много кратки срокове в първия спектакъл на театъра. Нейните умения, придобити в спортната ѝ кариера бяха особено полезни в този процес. Тя, заедно с Поли е хореограф на танцовите сцени, в което те се оказаха незаменим тандем.

APV06128_Rali_1000.jpg

Ралица
Михайлова

Чавдарче

Раличка е на 8 години. Невероятно талантлива и слънчева. Започва да тренира художествена гимнастика на 3 годишна възраст и малко по-късно Мелинда става неин треньор за следващите 3 години. През този период Рали успява да излезе 3 пъти на сцена заедно с Мелинда.  В този спектакъл тя е във вихъра си.

APV06142_Bu_1200.jpg

Бояна
Петрова

Чавдарче

Бу е на 9 години и също е тренирала под ръководството на Мелинда, като неин първи възпитаник. Много усмихната и отдадена на работата, към която подхожда с голяма амбиция и желание.

 

Раличка и Бу се редуват, като участват през едно представление.

Освен тях, още много хора работиха дълго и неуморно, за да създадат това пъстро и забавно

СОЦ КАБАРЕ

изгубени във времето

Този спектакъл е реализиран с подкрепата на

Logo_NCF_BG_new_final_RGB-02.jpg

Подробности за другото представление на Вариететен театър

 "WEB Бурлеска"

може да намерите тук.

bottom of page